MUZIČKA ZVEZDA Nikola Rokvić sinoć je nastupao u jednom beogradskom klubu i atmosferu dovela do usijanja.

ВРХУНАЦ ЋЕ ТЕК ДОЋИ: Никола Роквић о одрастању, каријери, породици и приликама које је пропустио (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Otvorio je dušu o odrastanju sa ocem koji je bio poznat, a čijim stopama je kasnije krenuo.

Foto: Novosti

On se osvrnuo na sve savete koje je dobio, ali i amanet da je porodica stub svačijeg života. Mnoge pesme je propustio, ali za jednim duetom ostaće večita žal.

– Dosta velikih pesama sam propustio, od Džeja “Imati pa nemati”, propustio sam i “Pukni zoro”. Čak sam i demo otpevao, ali je Dragan Bjelogrlić želeo da je otpeva Miloš Radovanović. Žao mi je što nismo stigli da uradimo duet Marinko, Marko i ja. Imali smo u planu, ali eto onda se sve to izdešavalo sa Marinkom i nismo uspeli, a negde smo i pesmu čak našli.

Foto: Novosti

Nikola je istako da li mu je bilo teško postići uspeh i biti zapažen bez skandala

– Što bi Cane rekao: ko izdrži taj će da blista. Svako ko veruje u sebe i ima talenat i ide težim putem gde ne podilazi najnižim ukusima i senzacijama, uvek ispliva na površinu. Nije brzo, ali kada se dođe onda taj uspeh je vredan i ne nestaje preko noći. Verujem da će sveli trenuci moje karijere tek doći.

Osvrnuo se i na svoje tinejdžerske dane.

– Kada poredim svoje tinejdžerske dane sa ovim sada koje proživljavaju mladi svako vreme ima svoje dobre i loše strane. Tada smo bili prisutniji, više smo se družili jer nije bilo društvenih mreža. Današnja omladina, pa i mi svi, više živimo na mrežama druge živote. Tada smo više izlazili i nismo bili sa telefonima. Bilo je nestašluka i svakakvih stvari. Sada sam zreliji i otac troje dece pa ne bi valjalo da sam neozbiljan ali prošao sam sve faze. Marko i ja smo bili nemirna dece iz bloka, pa i ostale faze što što ste svedočili godinama unazad i pisali o tome ali verujem da sam postao normalan čovek.

Foto: Novosti

Za kraj je rekao da li ima neke želje.

– Što se muzike tiče da uvek budem istrajan, svoj i da se dokazujem sebi, i da dam sve od sebe što se tiče pevanja. S druge strene, porodica je stub i najbitnija u životu, sve ostalo ako imaš nije važno ako ne valja nešto sa decom ili u porodici nešto ne štima. Normalna i zdrava porodica su suština života.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Nikolom, kao i atmosferu sa koncerta pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

U MUZICI INTERPRETACIJA JE GLUMA | Sa zvezdama na ti | Br. 18 | Goca Tržan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst