Vremenske prilike i stanje na putevima 12.04. 2018. (CG)

2

Tokom noći ponegdje je moguća kratkotrajno kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, ponegdje pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temeparatura vazduha 16 do 28 stepeni.

Zbog izvođenja završnih asfalterskih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M– 2.3 dionica Cetinje – Budva, dionica Brajčići – Lapčići, odobrava se totalna obustava saobraćaja i to u sledećeim terminima

Na magistralnom putu Ulcilj – Krute saobraćaj će se obustavljati za sve vrste vozila u terminima od 09:00 do 12:00 i od 14.30 do 15.30. Van ovih termina saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično.

Od 21. 03. do 01.05. 2018. zbog obavljanja geotehničkih istražnih radova, na magistralnom putu M2 dionica Kolašin – Mojkovac, odobrava se promena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmj na mjestu izvođenja radova.

Neprohodni putni pravci Mioska – Semolj – Boan i Trešnjevik – Andrijevića. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na putevima Nikšić – Savnik -Žabljak Nikšić – Plužine.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M -2.3 dionica Cetinje – Budva na dionici Košljun -Zavala i Brajići – Lapčići saobracaj će se obavljati jednom trakom naizmjenicno, a regulisan je semaforskom signalizacijom.

Zbog radova na magistralnom putu M-6 dionica Petrovići – Vraćenovići, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 dionica Petrovac – Podgorica i faza od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do 16.04.2018. zbog izvođenja minerskih radova na južnom portalu tunela Vežešnik auto puta Bar – Boljare na prvoj sekciji Smokovac – Uvac – Mateševo dolaziće do obustave saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminima od 01.00 do 05.00 od 10.00 do 12.00 i od 14.00 do 16.00. časova.

Privremeno se od 14.02.2018. do 14.04.2018. zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 dionica Risan – Perast odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do završetka radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-1 Cetinje – Njeguši doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

Izvor: amscg

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Original Article