Vremenske prilike i stanje na putevima 10.01.2018. (MK)

6

Soobraćaj se na državnim putevima odvija po mestimično vlažnim kolovozima.
Smanjena vidljivost zbog magle je u podričjima Saramzalino, Strumica, Katlanovo-Veles-Katlanovo, Tetovo, Straža, Makedonski Brod i Resen i to do 100 metara.
Intenzitet saobraćaja na putnim pravcima van naselja je umeren. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. Ova informacija se odnosi samo na makedonsku stranu prelaza.
Pažnja: AMSM preporučuje pažljivu vožnju, prilagođenu brzinu kretanja i poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije. U klisurama i usecima moguća je pojava odrona, posebno na putnim pravcima: Kočani – Makedonska Kamenica – Delčevo, Vinica – Berovo, Gostivar – Straža, Mavrovo – Debar – Struga, Demir Kapija – Udovo, Katlanovo – Veles, Kruševo – Demir Hisar i Resen – Bukovo.
Radovi na putu: Na magistralniom putu A2 pravac Kičevo – Ohrid ( Preseka – Pesočan ) od 3+300 km do 5+600 km od 21.12.2017 uvedena je vremenska izmena u saobraćaju (preusmeravanje sa jedne kolovozne trake u drugu) u vezi sa čim je postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija.
Na putnom pravcu A3 Prilep – Bitola – Resen na obilaznici oko Bitole se preventivno saobraćaj preusmerava kroz grad.
Zbog oštećenja na mostu na autoputu A-1 Gradsko – Negotino, desna traka je zatvorena za saobraćaj, a saobraćaj se odvija levom stranom kolovoza. Postavljena je odgovarajuća saobraćajna signalizacija.

Izvor: AMSM

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Original Article