Starleta Maja Marinković je često viđen gost u noćnim klubovima, ali po svemu sudeći, ne zaobilazi ni žurke u dnevnim terminima!

Maja je poznata po provokativnom oblačenju koje ume da zagolica maštu mnogim muškarcima, a svoju figuru uvek sa ponosom pokazuje.

 Ne krije da je voli izlaske i da je uvek spremna za dobru i ludu žurku, a ovaj put je Marinkovićeva bila na pena partiju.

Starleta je obukla kupaći kostim koji je jedva prekrio ono što bi trebalo da ostane sakriveno, i igrala zavodljivo dok je po bujnim grudima razmazivala penu.

Ovaj video je oduševio njene fanove, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ovo morate da pogledate! Jovana Jeremić: RTS mi je najveća greška, a evo kako sam prešla na Pink!

sledeća vest

Originalni tekst