Jedan od najkontroverznijih parova u „Eliti“, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković sve više ulaze u sukobe, te su u poslednjih nekoliko nedelja više puta okončavali svoju vezu. Međutim, sada su izgladili odnose, a onda se prepustili vreloj akciji.

Aktuelni učesnici rijaliti programa „Elita“, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, rešili su da stanu na put svim nesuglasicama i da zakopaju ratne sekire, a zatim se nakon pomirenja prepustili strastima.

Foto: Printscreen You Tube

 

Njih dvoje su jedva čekali da legnu u krevet, a onda celu noć razmenjivali nežnosti i time pokazali da je njihova ljubav jača od svađa koje su u poslednje vreme sve češće.

Foto: TV Pink printscreen

 

Podsetimo, majka Anite Stanojlović je istakla da je veoma ponosna na svoju ćerku, te da se konačno vraća na pravi put zahvaljujući Anđelu:

– Mislim da je pre Anđelovog ulaska Anita imala nervne slomove, sama se borila protiv cele kuće, a ipak je ona još uvek dete. Nije poslušala intuiciju, ali nikada nije kasno za novi početak. Drago mi je što je na pravom putu i što je prošlost ostavila iza sebe, ponosna sam na nju ove sezone – rekla je Anitina majka za Pink.

Haos u

sledeća vest

Originalni tekst