Karisma Hotels & Resorts  i Dobrov & Family Group sa ponosom najavljuju početak izgradnje luksuznog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa “Porta Rai” u Ulcinju u Crnoj Gori. Izgradnja jednog od najznačajnijih turističkih projekata u poslednjoj deceniji u ovom delu Evrope počeće u novembru ove godine, a procenjena vrednost investicije iznosi 160 miliona evra.

“Porta Rai” će biti smešten na Velikoj plaži, najdužoj peščanoj plaži u Evropi, pružajući posetiocima i stanovnicima jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora. Hotelsko-rezidencijalni kompleks kategorizacije sa sa pet zvezdica nudiće ekskluzivne restorane i barove, wellness i spa centar, sedam bazena, padel, teniski i košarkaški teren, mini golf, raznovrsne dečije sadržaje sa promenadom i ekskluzivnom retail zonom i u kompleksu će podjednako uživati kako gosti hotela, tako i posetioci kompleksa. 

Cilj nam je da u novembru ove godine osiguramo početak gradnje, a plan je da ceo projekat realizujemo u periodu od tri do četiri godine. Verujemo da ćemo ovim projektom obogatiti turističku ponudu u regionu, i svima koji to žele da omogućimo novu adresu luksuza na najlepšoj plaži jadranskog primorja. “Porta Rai” će biti destinacija za kvalitetan odmor i relaksaciju, ali i mesto gde se susreću kultura, ekskluzivitet i priroda”, rekao je Dragan Lučić, direktor Dobrov & Family Group za Crnu Goru. 

“Naziv “Porta Rai” nosi duboko simboličko značenje, a simbolizuje “kapiju raja”. Naime, „PORTA“ je latinska reč koja znači „velika kapija“, dok se reč „RAI“ odnosi na „raj“ ili “nebo”. 

Trudili smo se da kroz razvoj koncepta “Porta Rai”, a kasnije i u pozicioniranju, ponudimo nešto inovativno i drugačije na regionalnom tržištu. Rezidencijalne jedinice najvišeg kvaliteta važna su komponenta ponude koju stvaramo, ali je najveći fokus u razvoju posvećen sadržajima za decu i porodice. U skladu sa tim, zadovoljstvo mi je i što će ceo kompleks biti smešten usred velikog parka, ispunjenog zelenim površinama i autentičnim mediteranskim zasadima, jer želimo da stvorimo ambijent po meri čoveka”, rekao je Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts za Evropu i Bliski istok.

***

DOBROV & FAMILY GROUP

Dobrov & Family Group je međunarodna grupacija u privatnom vlasništvu sa preko 35 godina iskustva u industrijskom i proizvodnom razvoju. Osnovna strategija je izgradnja održivog, inovativnog i konkurentnog poslovanja koje generiše stabilne prihode za dugoročni rast ovog porodičnog preduzeća. Glavne aktivnosti grupe obuhvataju ugostiteljstvo, property development, preduzetnički kapital i ulaganje u obnovljivu energiju. Poslujući širom Evrope, Dobrov & Family Group ima širok portfolio projekata u Češkoj Republici, Švajcarskoj, na Kipru, u Crnoj Gori i Nemačkoj. Nagrađivani stambeni projekti u Češkoj Republici ističu posvećenost izvrsnosti i kvalitetu ove kompanije. Kao jedan od vodećih privatnih investitora u turizmu u Crnoj Gori, Dobrov & Family Group sa uspehom razvija različite projekte mešovite namene. Kompanija je posvećena promovisanju ljudskog napretka kroz vrednosti kao što su poštenje, otvorenost, društvena odgovornost, poštovanje drugih i spremnost na saradnju.

KARISMA HOTELS & RESORTS

Karisma Hotels & Resorts je svetski priznata grupacija luksuznih hotela koja poseduje, upravlja i razvija impresivan portfolio u Latinskoj Americi, Karibima i Evropi sa više različitih brendova poput Nickelodeon Hotels & Resorts, Margaritaville Island Reserve®️ by Karisma, Margaritaville Beach Resort Ambergris Caye, BOR Hotel by Karisma i Azul Beach Resorts by Karisma. Grupacija je više puta nagrađivana najvišim priznanjima u industriji, uključujući prestižne Conde Nast Traveler’s „Top 30 Hotels in Cancun“, World Waterpark Association „Leading Edge Award“, Travel Weekly „Magellan Awards“, kao i AAA „Five Diamond Award“ i „Four Diamond Award“. Karisma Hotels & Resorts je fokusiran na podršku zaposlenima i zajednici, istovremeno pružajući gostima autentična iskustva, dobijajući globalno priznanje za svoj autentični i kreativni pristup menadžmentu u ugostiteljstvu i u inovacijama u hotelijerstvu.

Kliknite na link za više informacija o Karisma Hotels & Resorts.

Post Views: 1

Originalni tekst