Tragično preminula Voljenka Ilić, koja je pronađena u svom bazenu u Dominkanskoj Republici vezanih nogu sa zalepljenim tegovima oko glave, bila je deo rijaliti programa “Parovi” pre nekoliko godina, u kojem ju je jedan od učesnika ucenjivao snikom seksualnog odnosa.

Voljenka je tada bila očajna, najpre zbog greške koju je počinila imajući odnose s njim, a potom je sve postalo još gore kada je priznala da on ima i snimak tog čina. 

Foto: printscreen

 

Voljenka je u “Parovima” bila intimna sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, a odmah sutradan se i pokajala zbog toga:

– Sinoć sam bila na rubu nervnog sloma, ali sam ipak izdržala nekim čudom jer najviše sebe krivim što sam dozvolila da budem intimna sa Milijem, koji je sve to zloupotrebio i još me proglasio transvestitom, što želim ginekološkim pregledom da demantujem. Zapravo najteže, a i pritom olakšavajući trenutak je bio kada sam čula glas svoje mame koja me je uprkos svemu podržala i pritom nije vređala Milija jer je veliki čovek i dama što će argumentovati dolaskom na roditeljski sastanak – ispričala je tada Voljenka.

Foto: Prntscreen

Voljenka je tada bila očajna

Ona je priznala da je razlog zbog kojeg je bila intimna s Milijem taj što se poznaju iz spoljašnjeg sveta i što on ima snimak njihovnog seksualnog odnosa koji se dogodio i van rijalitija, te je želela nekako da mu se pribliuži i natera ga da joj vrati taj video.

Voljenka je tada prizhnala da ne zna zbog čaga je Mili ucenjuje i degradira:

–  E to se i ja sve vreme pitam i nameće se odgovor da me je i doveo u “Parove” da bi me gazio kao tepih znajući da se neću suprostavljatijer me drži u šaci zbog kompromitujućeg snimka. On me nije ucenjivao za njega jer ga on ne poseduje već njegovi drugari koje ne poznajem. Verujem da se naši zajednički prijatelji zgražavaju njegovim ponašanjem prema meni jer me doživljavaju kao jednu vedru i dobronamernu osobu. A najviše me plaši da ću upravo ja morati da ga štitim od istih kad izađemo napolje jer ne želim da ga oni svojim metodama. Posle “Parova” ne želim nikakav kontakt sa njim – kazala je Ilićeva.

Foto: printscreen

Milutin Radosavljević Mili, ucenjivao Voljenku

Ona je tada iznela svoju nadu da taj snimak više ne postoji, jer da ga Mili i njegovi prijatelji i dalje poseduju, možda bi bio objavljen:

– Ko davljenik hvatam se za slamku utehe da možda taj snimak više ne postoji jer za 4 godine verujem da bi ga voajeri pustili u javnost ili su čekali da se ja medijski eksponiram pa da me sada dokrajče ili će ipak sačekati ukoliko ga imaju da izađem i otkupim taj prokleti snimak. Najviše me stid što je Mili podmuklo me navukao i molio da posle 15 godina njegoveog bezuspešnog udvaranja budem bar jednom sa njim a ja sam naivno mu učinila. Kao što sam i sad ga častila za preporuku da uđem u rijaliti “Parove” i verovala sam da će mu se približiti i dočepati se snimka a njemu dati novac koji on očekuje za čast. Milija ne mrzim ali mi je postao odvratan i gadi mi se što me je ikada dotakao. Fuj!

Voljenka je tada izjavila i da je bila u vezi sa poznatim muškarcima i nabrojala neka veoma zvučna imena, te istakla da ona nema čega da se stidi kada je reč o njenoj prošlosti:

– Naravno da se ne stidim, čak naprotiv ponosim se svojom prošlošću jer su me voleli eminentni i kvalitetni muškarci poput Srđana Adžemovića, Zorana Jakšića, Andrije Božovića, Torsosa Rizosa.. Oni me nikada nisu povredili, čak su mnome bili inspirisani i posvetili mi knjigu kao što je “Pustinjska vila”, “Veliki i mali princ” i ovekovečili me na platnu u znak naše ljubavi. Što se tiče prošlosti jedino bih promenila tj. uložila deo novca koji sam donirala u humanitarne svrhe u svoje obrazovanje i ranije se udala, tako bih izbegla da upoznam Milija koji me na pravdi boga pljuje i zloupotrebljava zbog čega sam potrešena i ne mogu da dam svoj maksimum u “Parovima” – govorila je tada Voljenka.

Podsetimo, Voljenka je pronađena u svom bazenu u Dominikanskoj Republici, a njenu smrti tamošnja policija i dalje istražuje. Zbog činjenice da je ostavila oproštajno pismo sumnja se na samoubistvo. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst