Pevačica i bivša učesnica rijalitija, Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu, a jednom prilikom je otkrila da je pokušala da se ubije.

Tokom učešća u rijalitiju “Parovi”, Voljenka je ukućanima iznosila sve detalje iz svog života, pa je otkrila zašto je odlučila da je bolje da je nema:

Da, pokušala sam samoubistvo. Nisam videla svoje bolje sutra i nisam videla svrhu svog života. Htela sam da se automobilom zakucam u bankinu i prekratim muke koje imam. Moj ceo život je kao šansa, šansa i ništa – govorila je tada Ilićeva. 

Foto: printscreen

 

Na poligrafu, koji je tada bio u rijalitiju, se pokazalo da je odgovor ove takmičarke istina.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Voljenka je poslednjih godina promenila život! Živela je na visokoj nozi, ništa nije slutilo na tragediju

sledeća vest

Originalni tekst