Đina Džinović u žiži je interesovanja zbog burnog razvoda svojih roditelja, a jednom prilikom je otkrila na koji način uspevam da sakrije istinu od onih koji je prate na društvenim mrežama.

Haris Džinović i Melina Džinović, nedavno su se brzopotezno razveli, a on je javno izneo sav prljav veš iz njihovog braka, o čemu ne prestaje da se govori.

Njihova deca Đina i Kan izbegavaju da daju izjave na temu razvoda roditelja, ali javnost pomno prati sve svaki njihov korak i sve što objavljuju na društvenim mrežama.

Foto: ATAIMAGES

 

Đina je već godinama u žiži interesovanja javnosti zbog atraktivnog izgleda, dok je na društvenim mrežama veoma aktivna. Jednom prilikom je otkrila da zna da sakrije istinu od onih koji je prate.

– Na TikTok-u radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam sa njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do pre možda dve godine. Mada i pre godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dve različite osobe – istakla je prvo.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ona je tada priznala da malo voli i da slaže.

– Često me pitaju za savete, koje vežbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno… – dodala je Đina bez ustezanja tad u emisiji „Praktična žena“.

Ona je zatim istakla da se ranije suočavala sa problemom akni na licu, koji muči mnoge tinejdžere, prenosi Blic.

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Imala sam katastrofa problem sa licem, mnogo sam radila na tome. To je bio i pubertet i sve. Sada imam čisto lice i pokušavam da objasnim devojkama da je to normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam okačila sliku bez ikakvih filtera, i uporedila sam jednu sliku kad bih je editovala i kad ne bih editovala, i dobila sam pozitivne reakcije, što me je šokiralo, mnogo mi je drago – objasnila je Harisova ćerka tada.

Kako je tada navela, još ne pokazuje preterano interesovanje ni za pevanje ni za modu, profesije kojima joj se bave roditelji.

Haris vikao na Melinu pred svima! Pevač izgubio kontrolu, pobesneo kada je video šta ona radi

sledeća vest

Originalni tekst