Mijana je istakla da je njena želja da se sledeće godine uda za Zolu, dok sa druge strane on bi voleo da bude 10 dana nasamo sa Kulićevom na Rajskom ostrvu.

Učaesnici „Elite“ su dobili od Velikog šefa priliku da kažu šta žele za Novu godinu. 

Miljana Kulić je kao iz stopa odgovorila da bi žele da se iduće godine uda za Lazara Čolića Zolu, kao i da sa njim dobije dete. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Naravno znam šta želim, moja najveća želja bi bila da se udam za Lazara Čolića Zolu i da dobijem još jedno dete sa njim, ali imam i još jednu želju da dođe moja mama za doček Nove godine da nam podeli poklone kao u ulazi Baba Mrazice – rekla je Miljana.

Sa druge strane i Lazar Čolić Zola je imao želju koja uključuje Miljanu. On je istakao kako bi voleo da njih dvoje budu sami deset dana na Rajskom ostrvu. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Moja želja najveća bi bila da se jednog dana moj film pusti na ovoj televiziji, ali to su neke stvari kojima se nadam. Pored toga bih voleo ako je moguće da Miljana i ja desetak dana provedemo na Rajskom, ali da dođe i moj sin iz prethodne sezone, a to je Boki Kroki mislim da bi to bio hit. Desetak dana da nam dođe onako kao bebica, mislim na dete, ne mislim na Macanovića. Da bude baš u bebi fazonu, cucla i sve što treba. Da mu Miljana bude majka, a ja tata i mislim da bi to iskidalo i da bi se pomerile sve granice – rekao je Zola.


sledeća vest

Originalni tekst