Volećemo se do kraja života, poručile su Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora pred venčanje na Svetom Stefanu.

Bivše učesnice “Zadruge” pre četiri dana stigle su u Crnu Goru, gde su iznajmile luksuznu vilu sa bazenom i pogledom na more za glamurozno slavlje.


Prava ljubav


Ovo mi je najsrećniji dan u životu! Pored mene je žena koju volim, kao i najbolji prijatelji. Sigurna sam da ćemo se voleti zauvek! Anita je imala tremu, ali se potom opustila – kaže Tomićeva, dok njena draga potvrđuje da je bila nervozna:

Foto: printscreen instagram

 


Brinula sam da li će sve da bude savršeno, ali jeste! Drago mi je da sam našla osobu s kojom ću provesti ostatak života. Nikad nikog nisam volela kao što volim Jovanu!

Sandra: Anita je luda za Matorom


Sandra Rešić kaže da je Anita luda za Matorom!

Foto: printscreen/instagram

 


Anitina emocija je iskrena i prava! Ne razdvajaju se, stalno se ljube i grle. Verujem da je ovo prava ljubav. Jedino što je Anita mnogo ljubomorna, pa stalno krade Matorin mobilni telefon i krišom čita poruke – priča pevačica.


U luksuznu vilu su juče ujutru među prvima stigli bivši učesnici “Zadruge” Sandra Rešić, Mikica Bojanić, Nenad Aleksić Ša, koji je došao sa suprugom Vanjom, Ermina Pešović, Stefan Karić… Zatim su im se pridružili i kumovi, Matorina drugarica Tamara Marić i voditelj Pink televizije Marko Đedović.

Foto: printscreen/instagram

 

Sanja Stanković:


Nek im je sa srećom


Sanja Stanković, bivša devojka Jovane Tomić Matore, poželela je Jovani sreću u braku:


Matora i ja nismo zajedno već tri godine. Ne čujemo se i nisam kontaktirala sa njom pred venčanje, ali želim joj sve najlepše. Nek im je sa srećom!

Foto: printscreen/instagram

 

Luda žurka počela je u vili već od ranog jutra uz pesme Cece Ražnatović i Aleksandre Prijović, a zatim se slavlje nastavilo kraj bazena uz di-džej Nebu. Jovana se odmah opustila uz viski i muziku, te je nazdravljala s prijateljima i častila muzičare sa novčanicama od 50 i 100 evra. Za to vreme Anitu su spremale šminkerka i frizerka. Pre nego što je obukla venčanicu, Stanojlovićeva je popila čašu belog vina i pohvalila se vitkim nogama, pozirajući u peškiru.


Raskošna dekoracija


Devojke su angažovale i dekoratera, koji je ukrasio celo dvorište. Svečani sto i oltar s pogledom na more bili su u belim i roze tonovima, sa mnogo cveća, poklonima za goste i pismom zahvalnosti.


“Hvala vam svima što ste proslavili danas sa nama početak našeg zajedničkog života. Osećamo se blagosloveno što ste s nama”, napisale su, između ostalog, u poruci Anita i Matora.

Foto: printscreen

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Vesti

Vučević: Za Srbiju sve, Srbiju ni za šta

Politika

Vučević: Za Srbiju sve, Srbiju ni za šta

Obilaskom Braničevskog i Podunavskog okruga, predsednik SNS Miloš Vučević i predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić, nastavili su obilaske okruga i razgovor sa članovima gradskih i opštinskih odbora.

Pepsi nas truje godinama! Evo i kako

ŠOKANTNO!

Pepsi nas truje godinama! Evo i kako

Kompanije “Koka-Kola” i “Orbit”, o kojima smo već pisali, nisu jedine koje nas godinama truju aspartamom, veštačkim zaslađivačem koji je Svetska zdravstvena organizacija nedavno targetirala kao kancerogen.

Kapetan Dragan: Brate Vuline, znaj da ti je svaki časni Srbin danas bliži nego što je bio juče Mnogo ozbiljnih odluka pripremamo za naredne dane! Vučić i Vučević napravili predah, a onda se predsednik našalio: Skupljamo botove u međuvremenu Srbi imaju veći penis od Hrvata! Na listi prednjače afričke zemlje, a evo koje mesto smo zauzeli!

Originalni tekst