Pop diva se, po silasku sa bine „Music Week-a“, osvrnula na mlađe kolege sa kojima poslednjih dana neumorno „ratuje“.

Jelena Karleuša zatvorila je festival “Music Week” spektakularnim performansom na beogradskom Ušću. Nastup muzičke i internet senzacije do samog kraja čuvan je kao iznenađenje, a ona se nakon silaska sa bine obratila okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bila i ekipa Informera. 

Tom prilikom, JK je prokomentarisala brojne aktuelnosti, a nezaobilazna tema bio je i njen nedavni sukob sa treperom Mihajlom Veruovićem Vojažom. 

Foto: Maša Banđur

 

Klinci moraju da pokažu poštovanje prema mnogo većim i uspešnijim imenima koji su toliko mnogo postigli i koji su na sceni više nego što oni žive. Pojedini, u šoubiz smislu, neće dočekati kraj ove godine. Da li ja uopšte treba da se bavim ljudima za koje ja ni ne znam kako izgledaju? Rekli su mi na probi da sam prolazila pored tih klinaca, ali ja nisam znala ko su oni – kaže Karleuša, pa otkriva zašto se, po njenom mišljenju, mnogi od njih svađaju baš sa njom.

Kače se na mene jer je to za njih dobar marketing, a ja volim da odgovorim, pa dođe do javnog koškanja. Kada je reč o tim klincima, znam da vole i da diluju drogu i da se bave pritvorima i zatvorima, zato najbolje da se “bace” na to, jer na estradi nemaju šta da traže. 

Podsetimo, Jelena Karleuša na Ušće je stigla sat vremena pre svog nastupa, u pratnji desetorice pripadnika obezbeđenja. Pop diva se, tom prilikom, u bekstejdžu srela sa Nikolijom Jovanović, međutim, koleginice su se potpuno izignorisale, što je privuklo pažnju svih prisutnih.

Stanija se pohvalila u kakav luksuz ju je Asmin odveo:

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore! Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO) Rašed Ef Plojević za Informer TV: Ljudi ne mogu ubijati u ime vere, a pogotovo ne u ime islama! (VIDEO) Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu „Otvorenom studiju“ Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst