Miljenik tinejdžerki, mladi reper Vojaž, objavio je fotografiju iz teretane, pa pokazao mišićavo telo.

Jedan od najpopularnijih mladih zvezda, Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, vredno radi na svojoj muzičkoj karijeri, a svoje slobodno vreme, osim devojci, posvećuje i treninzima, te ne čudi da je za vrlo kratko vreme uspeo da „nabaci“ i nekoliko kilograma mišića.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Popularni reper je veoma aktivan na društvenim mrežama, a novom objavom je obradovao svoje fanove, a najviše pripadnice lepšeg pola.

Naime, Vojaž je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je pozirao sa svojim drugom, influenserom Lukom Obradovićem, poznatijim kao Luka Silni, pa pokazao kakav napredak je postigao u teretani.

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, Vojaž je nedavno kupio penthaus, a onda istakao da je veoma ponosan na svoj dosadašnji uspeh, te otkrio da planira i kupovinu hotela:

– Mnogo mi znači što sam sebi obezbedio krov nad glavom, što sam ulagao u nekretnine i uspeo da kupim veliki penthaus. Godina 2023 je za mene bila sigurno najuspešnija i mislim da bez lažne skromnosti to mogu da kažem. Mislim da je pametno ulagati novac u tom smeru, to se uvek isplati. Planiram da uzmem i jedan hotel, naravno ako se sve kockice poklope to će biti tako i već imam neke planove kako da to najbolje pretočim u delo – rekao je Mihajlo, prenosi Republika.


Srpski pevač nosi ime legendarnog fudbalera! Tirke za Informer:

sledeća vest

Sport

Anketa: Šta je uzrok loše igre Partizana u ABA ligi?

Partizan

Anketa: Šta je uzrok loše igre Partizana u ABA ligi?

Košarkaši Partizana sinoć su poraženi od Splita 74: 67 u Beogradskoj areni i to im je čak šesti poraz u ovogodišnjem izdanju ABA lige. Mnogi smatraju da je glavni krivac umor, ili nezainteresovanost igrača za duele koji nisu Evroliga, a šta vi mislite?

Detonacija! Srbin dovodi Bahara u redove velikana!

Fudbal

Detonacija! Srbin dovodi Bahara u redove velikana!

Izraelski trener Barak Bahar (44) mogao bi da postane trener Olimpijakosa, prenosi grčka SDNA. Grčki gigant će uskoro smeniti Karlosa Karhavala, posle loših rezultata i poraza od Panatinaikosa u velikom derbiju, a doskorašnji trener Crvene zvezde je prvi pik za njegovog naslednika.

Kanga: Pobedićemo Voždovac, idemo na titulu sa Milojevićem Večiti udareni po džepu! Evroliga kaznila Zorana Savića i Zvezdu Ma, da li je ovo moguće? Vlahović se opet povredio

Originalni tekst