Voditeljka ružičaste televizije na društvenim mrežama podelila je kadrove iz prirode, u kojoj je sa porodicom provela Dan zaljubljenih!

Voditeljka televizije Pink, Marija Egelja, u braku je sa biznismenom Aleksandrom Dabićem, sa kojim je dobila sina.

Ona sa svojim pratiocima neretko deli kadrove iz porodičnog doma, a sada se oglasila sa jednog putovanja. Naime, kako se juče, 14. februara, između ostalog slavio i Dan zaljubljenih, Mariju je suprug iznenadio i to putovanjem u prirodu.

Ona je podelila nekoliko kadrova nje, sina, ali i muža, te napisala:

Porodica i priroda. Ove slike su drugačije od onih instagramičnih za Dan zaljubljenih, ljubav na prirodni način. A mi obeležavamo pre svega nasu godišnjicu ljubavi, baš na način koji izuzetno volim, sasvim prirodno, i mi i slike i naša ljubav. Ljubav ne sme biti nikakva drugačija osim iskonska, čista, prirodna. To nam svima zelim, da (se) volimo, čuvajmo prirodu, ljubav i dete u sebi. Sve je to na ovim slikama a i cvet kao poklon prirode nama – napisala je Marija pa dodala:

Poklon prirode je tu, a poklon muža nisam slikala, ne uklapa mi se u ovaj #jednostavan život set slika. Slavite ljubav svaki dan, a Srećnu slavu želim svima koji slave sv.Trifuna – stajalo je u njenoj objavi.


Ovako je Karleuša izgledala sa 18 godina: Bez silikona i urađenih usana, osvanuo snimak star tri decenije (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst