Colin’s otvorio svoju radnju u Ada Mall-u

Jedan od najpopularnijih turskih modnih brendova, prepoznatljiv po svom jedinstvenom kroju i proizvodima od džinsa, po prvi put stigao je na domaće tržište i to kao deo Ada Mall porodice. Na prvom spratu tržnog centra na Čukarici, na više od 300 metara kvadratnih, svi ljubitelji dobrih i kvalitetnih komada iz industrije farmerki i tekstila imaće priliku da pronađu svoj omiljeni model ili aksesoar.

Otvaranje radnje uveličao je i ambassador Turske Republike Hamija Aksoja koji je poželeo uspešan rad i saradnju kako brendu Colin’s tako i Ada Mall-u.

Takođe, otvaranju su prisustvovali i poznati pripadnici modne domaće scene, kao što su Anastasija Đurić, Milan Maglov i Nela Bunčić Vukomanović, kako bi preneli atmosferu iz radnje u kojoj će ubuduće svi prisutni moći da obraduju sebe ili svoje najmilije nekim od autentičnih komada, bilo da su pristalica slobodnog ili “uličnog” stila.

Sa više od 600 radnji u 38 zemalja Colin’s predstavlja vodeći brend među mlađom populacijom i neprestano širi svoju globalnu mrežu, a na temu saradnje sa Ada Mall-om, glavni izvršni direktor Yavuz Eroglu izjavio je:

“Našim potrošačima nudimo kolekcije sa ukupno 620 prodajnih mesta u 26 različitih zemalja u kojima poslujemo dugi niz godina. Činjenica da smo brend kojem se divi posebno mlada publika podstiče nas da se otvorimo na novim geografskim područjima. Sada skrećemo našu rutu dalje na zapad i uzbuđeni smo što otvaramo našu prvu radnju u Srbiji. Nadamo se da će naše kolekcije, za koje smo eksperti već 40 godina, biti cenjene u Srbijii i da ćemo brzim širenjem postati dostupniji brend”.

Alex Linchev, menadžer Ada Mall-a nadovezao se jednakim zadovoljstvom što je ovakav brend kao svoju prvu lokaciju u Srbiji odabrao baš njihov šoping centar:

“Osluškivanjem potreba tržišta i analizom naše ciljne grupe, koju uglavnom predstavljaju mladi i stilizovani milenijalci, Colin’s je savršeni odabir. Naš centar nudi prijemčivu ponudu stila, slobodnog vremena, zabave i dobre energije, i mislim da je upravo to ono što je privuklo Colin’s da postane deo našeg centra”.

U neposrednoj blizini Ade Ciganlije, i kao član GTC grupe, Ada Mall predstavlja inovativani centar sledeće generacije kako u pogledu dizajna tako i u vidu ponude. U Radničkoj 9 svakog dana od 10h do 22h možete odabrati svoje omiljene komade, kao i ispuniti svoje slobodno vreme na pravi moguć način.

Originalni tekst