Vest o smrti Bojane Janković, koja je sinoć preminula u 47. godini života, iznenadila je domaću javnost i mnoge ostavila u šoku i neverici.

Bojana Janković, koja se proslavila kao voditeljka popularne emisije „City“, na televiziji Pink, sinoć je, u 47. godini, pronađena mrtva u stanu na Novom Beogradu u koji se preselila nakon smrti majke.

Ova vest potresla je mnoge, a među prvima se oglasila Bojanina porodica, zvaničnim saopštenjem, ali i njen bivši suprug, reditelj i jedan od frontmenta „Beogradskog sindikata“, Ognjen Janković.

Voditeljka Biljana Obradović, Saška Đoković, Boško Jakovljević i Tijana Stoisavljević, samo su neki od Bojaninih kolega i prijatelja koji su se od nje oprostili, kako izjavama za medije, tako i porukama na društvenim mrežama.

Sada se oglasio i njen brat, poznati maneken Vladimir Vukasnović. Naime, on je na svom storiju, na društvenoj mreži Instagram, objavio zajedničku fotografiju, a iznad nje je dodao crveno srce.

Foto: Printscreeen/Instagram/vladavuks

 

Podsećamo, Bojana i Ognjen Janković razišli su se nakon 15 godina ljubavi, a imaju dve ćerke – Iskru i Zoju.

Bojana je, pored dve maloletne ćerke, iza sebe ostavila i sestru bliznakinju Ivanu, koja je bila udata za odbojkaša Edina Škorića.

Ovo malo ko zna: Preminulu voditeljku proslavila je Lepa Brena, a evo kako je Bojana izgledala na početku karijere (GALERIJA)

sledeća vest

Originalni tekst