Milica Pavlović je krajem prošle godine održala spektakularan koncert u beogradskoj Areni, a onda se naprasno povukla iz javnosti.

Pevačica Milica Pavlović zabrinula je svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama, nakon što se više od 20 dana nije oglašavala, niti pojavljivala u medijima, te su se svi pitali šta se dešava sa muzičkom zvezdom.

Foto: Senorita Music

 

Milica je na svom Instagram profilu otkrila šta se zapravo dešavalo proteklih nedelja i zašto se odlučila na taj korak, da se povuče u medijsku ilegalu:

– Posle više od deset godina karijere sam sebi po prvi put dozvolila taj luksuz da nestanem na 20 dana! Da se isključim iz kompletnog posla, ugasim telefon i sama otputujem daleko od svih – navela je na početku Pavlovićeva, a zatim otkrila da je uživala na Maldivima:

 

Foto: Privatna arhiva

 

– Maldivi su mi pružili ono što mi je bilo najpotrebnije, mir. Da čujem sebe i svoje misli, da se naspavam, odmorim, opustim. I moram da priznam, nisam bila loš saputnik samoj sebi na ovom putovanju. Po povratku sam videla ogroman broj vaših poruka i to da ste se malo zabrinuli, ali nadam se da me razumete. Na Maldivima se desila posebna magija, taj mir, taj raj i energija su me inspirisali da prvi dan kad sam sletela u Srbiju uletim u muzički studio. Odužiću vam se za ovo što sam vas stresirala. Pametno sam iskoristila ovo i sigurna sam da ćete voleti ono što mi je „kliknulo“ dok sam sedela na plaži i razmišljala o tome, šta je to što bi vas oduševilo i što žele moji fanovi. Mislim da smo na nekoliko koraka od toga. Voli vas Milica – zaključila je muzička zvezda.


sledeća vest

Sport

Fudbaler Zvezde na pozajmici u Kortrajku Mladi fudbaler stigao na Pesnice, pa jurnjava: Pogledajte tuču sa Zvezdine utakmice! (VIDEO) Problem! Pavlović suspendovan zbog agresije?

Fudbal

Problem! Pavlović suspendovan zbog agresije?

Srpski defanzivac Strahinja Pavlović neočekivano je propustio poslednju pripremnu utakmicu Salcburga pred nastavak sezone, klub tvrdi da je to posledica povrede, ipak u austrijskim medijima se pojavila informacija da je štoper suspendovan.

Potpisao: Andrej Ilić u Lilu do 2027. godine

Fudbal

Potpisao: Andrej Ilić u Lilu do 2027. godine

Fudbaler Andrej Ilić, koji je poslednjih šest meseci nastupao za norvešku Valerengu, potisao je večeras ugovor sa francuskim Lilom na tri i po godine. Njegovom bivšem klubu, koji ga je letos kupio iz letonskog RFS-a za nešto više od milion evra, pripalo je četiri miliona evra.

Originalni tekst