Ljetnu pauzu od snimanja „Zvezda Granda“ Viki Miljković i njen miljenik, pobjednik „Zvezda Granda“ Nermin Handžić iskoristili su na najbolji mogući način, a sve na čemu su, gotovo u tajnosti vrijedno radili uskoro će prezentirati publici.

Pored zakazanih svirki i ljetne turneje, Viki i Nermin bili su vrijedni i na veliko iznenađenje mnogih ušli u studio kako bi svoje vjerne fanove od jeseni obradovali brojnim novitetima.

–Pripremali smo, radili smo dosta toga novog da za jesen budemo spremni. Sad je krenula turneja, radi se skoro svaki dan i tako sve do druge polovine avgusta. Onda ćemo opet malo da odmorimo, da u studiju završimo šta imamo i onda 4. septembra idemo svi zajedno u Tursku na odmor – gotovo u dahu priča Viki za Grand i otkriva da je njen suprug Dragan Tašković Taške „glavni krivac“ za sve muzičke projekte kojim će Nermin i ona uskoro da obraduju sve poštovaoce njihove muzike.

–Dosta toga se spremalo početkom jula, Taške je sve to lijepo pripremio i osmislio. Sredinom jula nam je krenula ljetna turneja koja se uskoro završava, a onda slijedi i zasluženi odmor. Do duše, Nermin će u drugoj polovini avgusta da snimi spot, a ja uveliko radim na dovršavanju mojih novih pjesama – kaže Viki i dodaje da na odmor ide sa suprugom i sinom, a da će im društvo praviti i Nermin.

Ono što sa ponosom prvo najavljuje svakako je novi muzički projekat pobjednika „Zvezda Granda“.

–Mi ćemo biti na moru dok to bude izašlo, ali ono što mogu da vam otkrijem jeste da će izaći 6. septembra i biće nešto vrlo neobično i specifično, već se radi na tome. Kao što rekoh, Nermin će krajem avgusta snimati video i nakon toga se svi vraćamo spremni za novu sezonu „Zvezda Granda“– završava Viki.

Originalni tekst