Pjevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ Viki Miljković je prije više od dvije godine ostala bez najveće podrške, majke Zorice, koja je poslije duže i teške bolesti preminula u njihovom porodičnom domu u Nišu.

Viki je javno govorila da ju je smrt roditelja jako pogodila, pogotovo kada je u maju 2020. godine ostala i bez majke.

– Do smrti majke, smrt oca je bio najveći gubitak u mom životu. Znaš, imaš dva prsta pa posječeš jeden, posječeš drugi, pa koji te više boli… Boli i jedan i drugi. Majka je umrla prije dvije godine, nažalost sam ostalo bez oba roditelja, i to je užasno teško. Kada mi je tata umro, imala sam majku, i nekako smo se i brat i ja privili uz nju i ona nam je bila zamjena za sve to i još uvijek ne mogu da se pomirim da je nema – izjavila je svojevremeno Viki, a sad je pokazala da je sličnost između nje i njene majke nevjerovatna.

Ona je objavila sliku svog i majčinog lika i uporedila ih, a kao opis stavila je:

– Mamina bliznakinja.

Foto: Ig

Viki je u nekoliko navrata istakla da joj je pored karijere, najvažnija porodica za koju je izuzetno vezana. Dok su bili živi ona svoje slobodne dane provodila kod roditelja i brata u Nišu i govorila koliko su joj ti trenuci bili dragocjeni.

Svojevremeno je priznala da su joj roditelji branili da se bavi pjevanjem, i da su svu svoju snagu, energiju i nadu ulagali u njenog brata Vladicu.

Njen otac, koji je bio učitelj, imao je drugačije želje za svoju kćerku i bio je protiv toga da se njegova mezimica bavi muzikom. I dok je njen brat bio vrsni harmonikaš kog su svi pratili, njen muzički talenat svi članovi porodice su ignorisali.

– Sve snage su bile usmjerene u muzičko obrazovanje mog brata, on je odlazio na raznorazna takmičenja, a mi svi porodično smo ga pratili, tako da sam ja bila u zapećku. Danas razumijem mog oca, jer ne samo da je bio prosvjetni radnik, nego je i prošao mnogo toga u životu, pa je znao šta sve sa sobom nosi ovaj posao i htio je da me zaštiti – priznala je Viki i istakla da je protivljenje njene porodice nije demoralisalo i da od svoje želje nije htjela da istupi.

(express/grandonline)

Originalni tekst