Viki je ispričala da je još rano da ona postane baka, jer njen sin ima samo 16 godina.

Veljko Ražnatović je danas postao otac po treći put. Njegova supruga, Bogdana Ražnatović je na svet donela dečaka kom su ponosni roditelji dali ime Isaija

Ražnatovići su večeras organizovali gala žurku, a među poslednjima se pojavila Cecina kuma i koleginica, Viki Miljković, koja je došla u pratnji svog supruga Tašketa. Viki je istakla da kasni na proslavu jer je imala poslovni sastanak u Makedoniji. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ja idem iz Makedonije sada. Danas sam imala neki poslovni sastanak u Makednoniji, tako da sam među prvima čestitala mojoj kumi i rekla joj da dolazim. Dobro sam i u ovo vreme stigla – rekla je pevačica. 

Pevačica je zatim otkrila da li planira da se lati mikofona večeras. 

– Mi južnjaci smo jako veseli i volimo da igramo, volimo da sviramo, volimo da pevamo, tako da, očekujem da će večeras biti veselo – ispričala je ona. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Okupljene novinare je zanimalo da li bi Viki uskoro volela da se ostvari u ulozi bake, a ona je kao iz stopa odgovorila da je još rano za to. 

– Naravno da se radujem što ću nekada biti baka, ali još sam ja mlada, još je rano da budem baka. Moj sin ima tek 16 godina, načekaćemo se. Ali evo, kod moje kumice svake godine po jedno. Sada će i Anastasija, idemo po redu. Ja stvarno mnogo volim decu, tako da, ne mogu da kažem da jedva čekam jer bih slagala, ali kada za to dođe vreme verovatno ću biti super baka. Moram da kažem da je i Taške postao deda pre neki dan, po drugi put. Imamo i Elenu i Hanu, šta lepše ima od toga – rekla je Viki. 

sledeća vest

Originalni tekst