Najveća regionalna pop zvijezda i „majstor za balade“, Petar Grašo, nastupao je u Beogradu, pred punom Štark Arenom.

Koncert godine, jedinstveni spektakl, trijumf raskoši u muzičkom i produkcijskom smislu – ovako bi se ukratko mogao opisati dugoočekivani beogradski koncert popularnog Splićanina pred hiljadama obožavalaca i poklonika njegove muzike u Štark Areni.

FOTO: PROMO SKYMUSIC / PROMO

Jedan od najvećih hrvatskih kantautora i miljenik publike koncert je otvorio baladom „Je l’ ti reka’ ko“, uz gromoglasan aplauz i ovacije publike, što je bio uvod za dvoiposatno “putovanje” kroz gotovo 27 godina dugu karijeru popularnog pjevača.

Arenom su se prolamali hitovi poput „Ko nam brani“, „Ljubav jedne žene“, „Lakše mi je s njom“, a prvi tonovi numera „Ako te pitaju“ i „Utorak“ doveli su do atmosferu usijanja, kada je cijela Arena, zajedno sa Grašom, uglas pjevala dobro poznate stihove jednih od najljepših balada ikada.

FOTO: PROMO SKYMUSIC / PROMO

Čitav ugođaj dodatno je upotpunjen najsavremenijom audio i video produkcijom, za koju je bio zadužen Skymusic. Preko 500m2 LED ekrana, više od 300 rasvjetnih tijela, moderan sistem kamera i moćni audio sistem Meyer Sound LEO omogućili su da savršen zvuk i slika sinoć dođu do svakog posjetioca u Areni.

Pjevač je tokom čitavog koncerta, a i po njegovom završetku bio vidno raspoložen, ne krijući zadovoljstvo zbog savršene noći:

– Vidjeti tu količinu ljubavi i ta sretna lica u publici koja sa mnom pjevaju od početka do kraja koncerta, to je osjećaj koji sam želio, to je osjećaj koji sam priželjkivao i to je nešto što sam dobio. Zato ovaj koncert svakako spada u jedan od mojih najljepših koncerata – istakao je Grašo nakon nastupa.

On je, kako je i prethodno najavio, dio koncerta posvetio svom velikom prijatelju Oliveru Dragojeviću, i u njegovu čast otpjevao nekoliko njegovih pjesama, a gost mu je bio dugogodišnji saradnik i odnedavno punac, Tonči Huljić.

Senzacionalnim koncertom u Beogradu, praćen spektakularnom produkcijom, nakon prepunih arena u čitavom regionu, Grašo je krunisao uspješnu koncertnu godinu na najbolji mogući način.

(express/blic)

The post “Vidjeti tu količinu ljubavi je osjećaj koji sam želio”: Petar Grašo o utiscima nakon prepunog koncerta u Areni appeared first on Express.

Original Article