Milan Kalinić se u svojoj emisiji „Preživeli“ vratio nekoliko godina unazad, u noć kada je mislio da je ubio čoveka, a sebi i svojoj porodici uništio život. Ispovest je bila veoma emotivna, a glumac je u jednom trenutku i zaplakao.

Pred kamerama svoje emisije „Preživeli“ glumac je otvorio dušu i ispričao detalje saobraćajne nesreće koja se dogodila 2015. godine u selu Dupci kod Brusa. 

Kalinić je zamenio uloge gost i voditelj sa suprugom Sandrom, a onda ispričao šta se događalo 1. marta 2015. godine, kada se sa suprugom i dvoje dece vraćao se sa Kopaonika. Tada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u „suzuki“, u kojem je bilo četvoro putnika.

Foto: ATAIMAGES

 

Muž i žena, koji su sedeli na mestu vozača i suvozača, zadobili su povrede unutrašnjih organa, muškarac je povredio glavu, a žena se žalila na bol u stomaku. Njihova snaja lakše je povređena, a sin se ugruvao. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Kruševcu, gde su urađene detaljne analize.

Foto: ATAIMAGES

 

Kalinić je tada testiran na alkohol, koji mu nije pronađen u krvi. Zbog izazivanja udesa, tada je bio kažnjen sa 250.000 dinara i izrečena mu je mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri meseca zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

– Gledam sve te ljude, oni se deru, šok… Prilazim kolima i zatičem situaciju, vozaču je bio volan u grudnom košu. On je bio nagnut nad volanom i leži sa otvorenim očima. Vidim mrtvog čoveka. To je najgori trenutak u mom životu. Vidim čoveka koji ne daje znake života, on je mrtav. Gledam ga i kažem sebi: „Ja sam ubio čoveka!“ Osećam da sam van sebe, okrenuo sam se autu, gledam tebe, Teu i Vuka. Kažem sebi: „Ti si uništio život svima! Uništio sam mojoj deci život!“ To je pakao, kraj, gotovo. Nema više nikakvog života – ispričao je Kalinić koji je u jednom trenutku i zaplakao. 

Foto: ATAIMAGES

 

Prema njegovim rečima, bio je u šoku, u prvom trenutku nije znao šta da radi i kome prvo da pomogne.

– Okrećem se ka ovom čoveku, gledam ove ljude… Kreće da mi se vrti u glavi. Kraičkom oka vidim, da mu mali prst radi i cela ruka. On je samo bio u stanju šoka par sekundi, došao je sebi. Brzo optrčavam auto, čupam, lomim sve. Hitna pomoć i policija su se pojavili neverovatnom brzinom – priseća se Milan.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Njegovi prijatelji Milan Vasić i Andrija Milošević bili su uz njega, kako su prićali za medije neposredno posle nesreće Kalinić je biuo veoma utučen i bilo mu je mnogo teško.
– Da je neko drugi bio na njegovom mestu, taj bi dao izjavu u policiji i otišao, a Kalinić je tamo bio celo veče i potrudio se da Mađarima obezbedi sve što im je potrebno. Našao im je hotelski smeštaj i pobrinuo se da im u bolnici ništa ne zafali. Milan je u Beogradu, ali je na vezi s lekarima i interesuje se za stanje povređenih – rekao je tada Vasić.

Ceca u svom šou programu spomenula Draganu, a Kalinića presekla pitanjem:

sledeća vest

Originalni tekst