Muzička zvezda Jelena Karleuša podelila je sa pratiocima svoju podužu listu blokiranih naloga na Instagramu.

Jelena Karleuša poslednjih je dana tema broj jedan pisanja medija, nakon što je objavila svoj dugo najavljivani album “Alfa”. Pevačica je u sklopu svog novog projekta predstavila deset futurističkih pesama, među kojima se nalazi i kompozicija pod nazivom “Blok”.

Ekscentrična numera se bavi blokiranim nalozima na Instagramu, a u tome ime je, sada, muzička zvezda objavila svoju esktremno dugu listu naloga kojima je udarila embargo na pristup njenim objavama.

Naime, Karleuša koja je najpraćenija javna ličnost u Srbiji nakon Novaka Đokovića, podelila je sa pratiocima video-snimak liste, a u opisu objave dodala je:

Koja je vaša omiljena pesma sa albuma “Alfa”. Moja je definiivno “Blok”. Često posetim blok listu čisto da vidim kako se muče… – napisala je Jelena. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst