Ana Ćurčić gostovala je u emisiji “Narod pita” na Pink televiziji, kada se iznenada uključila jedna starija gospođa koja je obelodanila jezive informacije koje se tiču Zvezdana Slavnića.

Deo snimka iz pomenute emisije objavljen je na jednoj društvenoj mreži uz komentar da razgovor koji je Ana tada obavila sa Slavnićem u “Zadruzi 6” nije bio emitovan tokom trajanja rijalitija.

Gledateljka je u emisiji zamolila Anu da kaže šta joj je Zvezdan rekao u “Zadruzi”, kada su se izdvojili i nasamo razgovarali bez bubica, napominjući kako ona zna o čemu je reč ali da to Ćurčićeva treba da obelodani javno. 

Foto: Instagram printscreen/ana_curcic_official

 

Ana je na trenutak zastala, progutala knedlu i pokušala da utiša bubicu, ali se ipak čulo kada je izgovorila strašnu stvar koju joj je Slavnić tada rekao. 

–  Pričao je o meni i Aci Buliću i da će unajmiti nekoga da nas likvidira, čak je i sumu rekao – izjavila je Ana. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Mitrović ima keca u rukavu! Paklena trojka stiže na velika vrata

sledeća vest

Originalni tekst