Večeras u 20: 30 počinje prvi od tri koncerta Aleksandre Prijović u beogradskoj “Štark” Areni.

Pripreme se polako privode kraju, a sada se na TikToku pojavio snimak Aleksandrine bine.

Ogromna konstrukcija je, kako se jasno vidi, u obliku slova A, što samo po sebi ima snažnu simboliku. Pored toga što aludira na prvo slovo njenog imena, A je i prvo slovo njenog sina Aleksandra.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Aleksandra Nikolić stiže u

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Politika Kurtija i zapada na KiM - 105 Srba za jednog Albanca!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Politika Kurtija i zapada na KiM – 105 Srba za jednog Albanca!

Oružani sukob Srba i Albanaca kod srpskog manastira Svetog arhiđakona Stefana Banjskog je na videlo izneo zastrašujuće dvostruke aršine tzv. međunarodne zajednice tj. kolektivnog zapada. Izražavam žaljenje zbog ubistva albanskog policajca Afrima Bunjakua. Izražavam žaljenje zbog ubistva trojice Srba – Igora Milenkovića, Bojana Mijailovića i Stefana Nedeljkovića. Izražavam žaljenje zbog svih ranjenih. Afrim Bunjaku je prvi Albanac na KiM, čije se ubistvo pripisuje Srbima, od 2000. godine. Od 2000. godine Albanci su ubili 105 Srba! Stoga je poređenje sa nemačkom nacističkom politikom od 1941. do 1945. u Srbiji – koja je glasila „100 Srba za jednog Nemca“, sasvim primereno i opravdano. Od 2000. godine, do danas, politika Albanaca i zapada na KiM, je 105 Srba za jednog Albanca. Od dolaska KFOR na KiM, u junu 1999. do danas, Albanci su ubili 555 Srba, civila. Od 1999. Kosovom i Metohijom upravljaju zapad (NATO-KFOR) i Albanci.

Ključna pitanja na koje su Priština i Zapad nemi! Petković: Zašto tela nisu predata porodicama? Zašto se EULEKS ne oglasi?! Najnoviji video lavice Kikice: Posle niza intervencija, polako se oporavlja ali je i dalje u teškom stanju! (VIDEO) Slobodanka majka i heroj! Evo kako izgleda roditeljstvo detetu sa posebnim potrebama!

Originalni tekst