Petar Marić osmostruki svetski prvak na harmonici otkrio je za Informer kako je svirati na veseljima poznatih sportista, Novaka Đokovića i Nikole Jokića.

On se pojavio na festivalu u Vrnjačkoj Banji, kako bi svoje umeće pokazao domaćoj publici obzirom da duži vremenski period radi u inostranstvu. 

Petar je svirao na veseljima mnogih poznatih ličnosti, a posebno je uživao na slavljima kod Đokovića i Jokića.

Sa Novakom sam dobar prijatelj i saradnik, on jako voli i ceni moju muziku. Tako da volim sve privatne momente i lepe, koje odradim za njega da se opusti, mnogo mi je drago kada mene pozove. Fascinirala me je ta njegova smirenost, da sam na neki način naučio da ja ne treba da izgorim.  On voli sve stare prave srpske pesme od davnina, Miroslav Ilić, Haris Džinović. Polomiću čaše od kristala mu je omiljena i tada razbije po neku čašu. 

Imao sam priliku da sviram Jokiću, čak imam i njegovu patiku koju mi je poklonio 56 broj, mogu da legnem u nju. Moj trud i rad me je doveo do toga da upoznam ljude koji su u samom svetskom vrhu i što se družim sa njima. On voli mirnije pesme, somborske. 

Veliki utisak na ovog vrsnog muzičra ostavila je pevačica Selin Dion koju je imao prilike da upozna. 

Svirao sam Selin Dion, jedini sam koji je uneo klasičnu harmoniku u “Kenedi” centar i u publici je bila ona, prva melodija koju sam zasvirao bila je “Titanik”. Kada bi je videli uživo nikada ne bi pomislili da je ona tolika zvezda. Za ljude koji su postigli mnogo je normalno da budu tu gde jesu. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Vanserijska lepotica koju javnost ne poznaje! Ovo je ćerka čuvene Kasandre iz

sledeća vest

Originalni tekst