Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić, se nakon diskvalifikacije iz šeste sezone “Zadruge” oprobala kao voditeljka i influenserka, a sada je rešila da okuša sreću i kao pevačica.

Ona je već snimila svoju prvu pesmu za koju se nada da će biti letnji hit, a ispod objave kojom najavljuje muzički prvenac nizali su se gotovo samo negativni komentari.

Iako je u očima javnosti ostala upamćena po kreštanju na žurkama u Beloj kući, Crnogorka je, bez imalo blama, ušla u studio zbog čega je brutalno ismejana na mrežama.

Foto: Instagram

 

Podsećanja radi, ona je često tokom žurki u “Zadruzi”, kad malo popije, u zanosu strasti pevala Zvezdanu Slavniću, a jedan takav snimak okačili su fanovi “Zadruge” da pripreme publiku za Anđelin predstojeći “hit”.

Ispod te objave nizali su se komentari da je “Crnogorkino pevanje dušu dalo za pražnjenje klubova”, uz neizostavno poređenje sa Miljanom Kulić: “Miksi, samo pevaj, sve ti je oprošteno”

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Snaja Teodore Džehverović uplakana objavila vesti! Samo što se porodila, suze samo liju, oglasila se i pevačica!

sledeća vest

Originalni tekst