Marko Janjušević i Aneli Ahmić od početka “Elite” su se baš zbližili.

Marko Janjušević Janjuš je pred sam ulazak u rijaliti otkrio kako se pomirio sa suprugom, čak su išli i na odmor zajedno, ali izgleda da je sve palo u vodu.

Nakon turbulentnog ulaska i pompe oko njenog bračnog života, Aneli Ahmić je skoro priznala kako je počela da se zaljubljuje u Janjuša.

Foto: Printscreen You Tube

 

Sada se pojavio i video gde se vidi kako su Janjuš i Aneli postali prisniji. Naime, vidi se kako Marko mazi Aneli po zadinji misleći da ga kamera iz ugla ne snima.

Bivši košarkaš je sve vreme dodirivao i mazio Aneli po zadnjici, te mu je ruka završila tamo gde ne treba. Ni ona nije ostala imuna na njegove dodire, nije se pomerala a u jednom momentu mu je uzvratila dodirima.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Pevačica prva čestitala Bikoviću! Poslala mu srca i sve iznenadila, niko nije znao da su ovako prisni

sledeća vest

Originalni tekst