Starleti Tijani Maksimović poznatijoj kao Tijana Ajfon zapaljen je automobil u ranim jutarnjim časovima u Beogradu, u Gusinjskoj ulici na Zvezdari.

U pitanju je audi a5, a ekipa Informera otišla je na lice mesta, gde smo zatekli potpuno ugljenisan automobil.

Kako potvrđuju u MUP-u, jutros oko 4: 30 u Gusinjskoj ulici na parkingu izbio je požar na automobilu marke audi A5, a za sada nepoznata osoba u vozilo je ubacila flašu sa zapaljivom tečnošću.

Podsetimo, Tijana Ajfon dala je izjavu u policijskoj stanici 29. novembar, ali ne želi da se oglašava ovim povodom, jer su je, kako je istakla, tako savetovali nadležni organi.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Poznato na koji način je zapaljen automobil Tijane Ajfon! Starleta dala izjavu u policiji, evo šta je rekla odmah posle

sledeća vest

Vesti

U akva parku možete da uživate i za 300 dinara! Dajemo detaljan cenovnik atrakcija u Srbiji Šta bi uradili za Srbiju?

Politika

Šta bi uradili za Srbiju?

Naravno, ništa! Dok se nisu uhvatili politike i rušenja Vučića nisu uspeli ni sebe da usreće ili makar pristojno srede i uravnoteže. Nikad se ni u čemu nisu isticali.

Preminuo doajen srpskog novinarstva Milan Laketić! Buduće mame brinu ova dokumenta! Evo šta sve treba da znate o porodiljskom odusustvu! Ako krećete na put, obavezno obratite pažnju! Ovo je trenutno stanje na putevima i graničnim prelazima Lažni turistički vodiči u Srbiji vređaju naš narod i kulturu! Hram Svetog Save predstavljaju kao džamiju

Obmana

Lažni turistički vodiči u Srbiji vređaju naš narod i kulturu! Hram Svetog Save predstavljaju kao džamiju

Lažni turistički vodiči u Srbiji, među kojima se nalaze i strani državljani, krše Zakon o turizmu, a šteta koju pričinjavaju nije samo materijalna. Mnogi od njih turistima u našoj zemlji prenose loše i netačne informacije o našem narodu i kulturti. “Srbi su jedna lenja nacija kojoj je trebalo skoro 100 godina da sagradi jednu crkvu! Jedino i isključivo su Srbi krivi za raspad bivše Jugoslavije, a svi ostali su žrtve! Hram Svetog Save je džamija!”, samo su neke od poruka.

Saslušan 11. svedok! Nastavlja se sudski proces protiv bivših lidera OVK

Originalni tekst