Bivši suprug Goce Tržan i otac deteta Miljane Kulić, Ivan Marinković, objavio je na svom Instagram profilu video-zapis u kome vređa posetioce hotela u kome je odseo u Egiptu.

Ivan Marinković, u javnosti poznat isključivo kao bivši suprug pevačice Goce Tržan i otac deteta rijaliti učesnice Miljane Kulić, oteo se put Egipta, ali umesto da uživa u čarima ove destinacije, on je odlučio da se ruga ostalim posetiiocima hotela u kome je smešten. 

Naime, Ivan je ležao na ležaljci, a tom je prilikom snimao porodicu koja je uživala u bazenu, pa ih častio nimalo lepim epitetima. 

– E ovo je najsrećnija porodica koju ste videli. Oni su iz Poljske, neko malo selo je u pitanju – započeo je on, pa krenuo da opisuje:

Ovaj ovde je “prizetko”. Stven Making, ja ga tako zovem. Utripovao da je neki opasan frajer. Ova devojka u sredini je nasukani kit od 20 godina i jedno 200 kilograma, levo je njena majka, a ovaj što pluta kao balvan je debeli otac, vidite mu glavu, pravi paradajz turista, kupa se u majici. Divna porodica, u 6 ujutru zauzmu sve ležaljke da im ništa ne promakne. Paradajz turizam nije umro.

Foto: ATAIMAGES

Ivan Marinković

Komentari ispod objave su se samo nizali, a većina je osudila ovaj nesmotren potez bivšeg zadrugara.

“On priča o porodici, a pojma nema šta je to”, “Kako te nije sramota, dno dna”, “Zaradio si pare tako što iskoristio malo dete za rijaliti, a sada pričaš o paradajz turistima”, “Ti ladno znaš o čemu oni pričaju i kako se kreću, jezivo”, “On je na odmoru i prati šta drugi rade, au” – samo su neki od oštrih komentara.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Oglasili se za Informer Miljana Kulić i Ivan Marinković, otkrili detalje tužbe!

sledeća vest

Originalni tekst