Pevačica se slomila dok je pričala o svojim roditeljima koji su se razveli dok je još bila mala!

Muzička zvezda Aleksandra Prijović dete je razvedenih roditelja, a sada je ispričala situaciju koja ju je posebno pogodila, a koja se odigrala na jednom od njenih spektakularnih koncerta.

Moji roditelji se ne viđaju često, skoro po nikada, ali na mom koncertu su bili svi zajedno. Sedeli su jedno pored drugog. Videla sam nešto što sam želela celog života. Ja razumem da svako živi svoj život… I, kada neko ne može zajedno, ni ne treba da bude, ali sada u Nišu, pre koncerta, svi su bili na istom mestu. Tata sa suprugom, i mama… Svi su bili na istom mestu, a to se desilo, možda, dva ili tri puta – rekla je Aleksandra u emisiji „Balkanskom ulicom“ na Blic TV.

Foto: E-Stock

 

aleksandPodsetimo, godina 2023. bila je u znaku Aleksandre Prijović. Pevačica je oborila brojne rekorde, ali je postavila i nove standarde kada su muzičke turneje u pitanju na ovim prostorima. Nakon tri koncerta u beogradskoj Štark areni, ona je nastupila rekordna pet puta u Arena Zagreb, što do sada nije pošlo za rukom nijednom muzičaru na ovim prostorima. 


Planeta

Rusi oborili rekord! Šok proročanstva za 2024. godinu! Indija je nova Kina, Saudijci kupuju Ligu šampiona, Kenedi u Beloj kući... (VIDEO) Rat na Arktiku nije još ni počeo, a Rusija već pobeđuje! Britanski Dejli Mejl neće da ćuti, istina je bolna, ali...

Tačno tako

(VIDEO) Rat na Arktiku nije još ni počeo, a Rusija već pobeđuje! Britanski Dejli Mejl neće da ćuti, istina je bolna, ali…

Klimatske promene otvaraju put novom međunarodnom sukobu za dominaciju na Arktiku, koji će suprotstaviti velike sile jedne protiv drugih, piše „Dejli Mejl“. Istovremeno, kako se navodi u članku, dok se Zapad suočava sa brojnim problemima u odbrani svojih interesa na krajnjem severu, Moskva je, zahvaljujući svojoj najvećoj floti ledolomaca, ispred ostalih konkurenata u trci za dominaciju u ovom regionu.

Opaka igra duboke države - Epstajnove tajne kao oružje protiv Trampa! On ne sme u Belu kuću, ni po koju cenu! (VIDEO) Izrael traži od SAD da uđu u rat protiv Irana! Ako Bajden ispuni zahtev, svet čeka neopisiv pakao!

Originalni tekst