Poznati rijaliti par Milica Kemez i Bora Santana pojavili su se na jednom rođendanu i tom prilikom govorili o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući, te se dotakli Marka Janjuševića Janjuša koji u „Eliti 7“ ima aferu sa Aneli Ahmić.

Milica Kemez i Bora Santana započeli su svoju ljubav upravo u rijalitiju „Zadruga“, a zatim su se verili i sada spremaju svadbu.

Naime oni su ispričali kako pomno prate dešavanja u rijalitiju, a zatim izneli mišljenje povodom ljubavnih odnosa i parova u kući.

Foto: ATAIMAGES

 

Bora je ispričao kako redovno gledaju jutrarnji program i prate aktuelnosti kako bi bili spremni za emisiju, on je napomenuo da je to deo programa za koji je zadužen i da najaktuelnije teme uvek mora da isprati.

Foto: ATAIMAGES

 

Veoma je turbulentno. Dosta su zanimljivi i komentarisani, svi pričaju o aktuelnim parovima. Čini mi se da najveću pažnju izazivaju Anđelo i Anita. Oni su slatki, stvoreni su jedno za drugo, našli su se i lepo izgledaju zajedno – izjavila je Milica za Pink.rs, a onda prokomentarisala Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Videćemo dokle će taj Janjuš da dogura, definitivno je da on ima emocije prema Aneli – poručila je Milica.


Anketa: Ko je najbolji voditelj jutarnjeg programa na Red televiziji?

sledeća vest

Originalni tekst