Danas je treći dan putovanja Nikole Rokvića koji pešači do Grčke, a mladi pevač obavestio je pratioce kako mu je protekao jučerašnji dan i dokle je stigao.

Nikola Rokvić pešači ka ka Grčkoj gde će se u Egini pokloniti moštima Svetog Nektarija Eginskog a sve kako bi privukao pažnju javnosti i obezbedio novac za decu obolelu od karcinoma.

Nikola je krenuo iz Beograda, ispred Hrama Svetog Save gde se prethodno pomolio. Porodica ga je ispratila na putovanje. Rastanak je bio veoma emotivan, pa se njegova ćerkica u jednom trenutku i rasplakala.

Odlučan da skrene pažnju na fondaciju „Porodica“ koju je osnovao sa suprugom Nikola je krenuo na putovanje od 1.150 kilometara, a dnevno prelazi oko 34 kilometra.

Foto: printscreen instagram

 

Rokvić je sinoć obavestio pratioce da je stigao do Velike Plane i da će još jednu noć provesti pod šatorom. 

Na putu koji će trajati oko 30 dana Nikola ima pomoć, kako je napisao, svoje braće koje će uskoro predstaviti, a jedan od njih je reper Zobla.

Foto: printscreen instagram

 

– Pojedinac ne može sam ništa. Sa mnom kao podrška i tim su moja braća – napisao je pevač i dodao: „Uskoro ću ih i lepo predstaviti, trebalo je ljubavi, volje i žrtve da se krene na put od 30 plus dana“.

Foto: printscreen instagram

 

Prva dva dana Nikolu nije pratilo lepo vreme, ali vetar i kiša ipak nisu mogla da pokolobaju pevača na ovom veličanstvenom putu. 

sledeća vest

Originalni tekst