Pre dva dana se porodila Aleksandra Nikolić, a ona i ponosni otac Filip Car su naslednici dali ime Leona, što u prevodu znači „lavica“.

Kako su i Filip Car i Aleksandra Nikolić bivši učesnici rijalitija, koji su ostavili veliki trag u rijeliti svetu, tako je Veliki šef odmah obavestio ukućane o radosnoj vesti i javno čestitao paru rođenje ćerke. Tako je Maja Marinković, bivša devojka i velika ljubav Filipa Cara, saznala odmah novine.

Ono što je zanimljivo u svemu ovome je to da je upravo Maja ovonedeljni vođa u „Beloj kući“, te je ona morala da pročita pismo pred ukućanima.

Foto: Printscreen You Tube

 

Maja je kao i uvek ispala bila prava lavica i odmah je uputila čestitke novopečenim roditeljima, ali se sada na društvenim mrežama pojavio snimak kako se ona zaista osećala zbog tog saznanja. 

Snimak je objavila jedna Instagram stranica koja prati rijaliti dešavanja, a u opisu je stajalo: 

Foto: printscreen

 

– Tone kao Titanik. Faca nakon saznanja da je Car postao tata – piše u opisu pomenutog snimka. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Ono što su svi primetili je to da Maja uopšte nije bila srećna zbog novosti, iako je u tom trenutku istakla da je prebolela Filipa Cara, a do pre samo nekoliko govorila o tome da ne može da zaboravi njihovu ljubav. 

„Oči joj sve govore“, „Još dok je čitala pismo faca joj se deformisala i onaj osmeh na silu“, „Ovo je najveći udarac za Maju“ – bili su samo neki od komentara. 

Milan Stanković doneo šok odluku: Nakon što nije uspeo da postane iskušenik, pevač se odlučio na veliku promenu

sledeća vest

Originalni tekst