Futa je istakao da se u startu protivio da pesma bude kod Vesne Zmijanac na albumu, ali je kako kaže, sve na kraju dobro prošlo.

Kompozitor Aleksandar Radulović Futa je gostujući u jednom podkastu ispričao kako je Vesna Zmijanac uzela pesmu od Željka Samardžića, koja je trebala da se nađe na njegovom albumu. 

Naime, Vesna je čula Željkovu pesmu „Da li ti je večeras po volji“ i mnogo joj se svidela, zbog čega je tražila od Fute da ta numera bude na njenom albumu. Sticajem okolnosti, to se i desilo, a Samardžić je kao zamenu dobio pesmu „Sipajte mi još jedan viski“, koja je za kratko vreme postala veliki hit. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Željko Samaržić i ja smo počeli da radimo 1994. godine. Ja sam njega radio u nekom svom slobodnom vremenu, jer sam baš u tom periodu otvarao svoj studio, 1995. godine. On je uletao u taj neki cajtnot, gde je to trajalo godinu dan. Na kraju smo sve to snimili i on je imao osam pesama, gde je jedna od pesama bila ta „Da li ti je večeras po volji“. Sticajem okolosti niko nije hteo da izda taj prvi album, svi su pitali ko je Željko Samaržić. U to isto vreme smo mi krenuli da snimamo album za Vesnu Zmijanac u novom studiju, gde je ona čula šta se sad sve radilo, znači to je bila i Ceca, bio je i Džej, bila je i Viki, bio je i Željko Šašić i ona je htela sve da presluša i zalepi se za pesmu „Da li ti je večeras po volji“ od Željka Samaržića – izjavio je Radulović. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Futa je zatim objasnio kako je došlo do toga da pesma pisana za Željka, završi kod Vesne, ali i kako mu je to veoma pomoglo u karijeri.

– Ja joj kažem to je gotov album, a ona odgovara da bi to njoj odgovaralo uz neku njenu koncepciju koju je ona tad imala. Ja ne znam da li je ona imala kompletiran ceo album, jer smo to radili iz dva, tri dela. Na kraju ja nju pitam šta ćemo raditi sa Željkom, a ona kaže kako će ona pomoći Željku da se plasira preko nekih radio stanica, pogotovo na RTS-u. Desilo se to da pesma stvarno ode kod Vesne Zmijanac na njen album. To je kod nje fino prošlo, ali ostade čovek uskraćen za jednu pesmu. I sticajem okolnosti ispade da je dobio pesmu „Sipajte mi još jedan viski“. Najveći njegov hit. Ispade bolje i jednom i drugom, pogotovo Željku – ispričao je Futa u „Petkastu“.

sledeća vest

Srbija

Očajan otac farmaceuta nestalog na Suvoj planini: Milan se javio supruzi u podne. Bio je srećan zbog sina... Oluja pogodila deo Kruševca! Na ovo su Prijepoljci čekali 10 godina!

Srbija

Na ovo su Prijepoljci čekali 10 godina!

Posle 10 godina u Zdravstvenoj stanici u Kolovratu ponovo je počela da radi laboratorija i stomatološka ordinacija. Predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić u društvu direktora Opšte bolnice Prijepolje Branka Gojakovića, direktora Doma zdravlja Elmedina Čičića i Aleksandra Lazića, direktora Zdravstvenog centra Užice obišao je ovu zdravstvenu stanicu kao i onu u Brodarevu.

(VIDEO) Grad i kiša opet u Užicu! A posle nevremena, neverovatan prizor! Ima li jeftinije? U Pirotu počeli da rade bazeni, a cena karte...

Srbija

Ima li jeftinije? U Pirotu počeli da rade bazeni, a cena karte…

Na velikom otvorenom kupalištu u Pirotu otvorena je letnja sezona! Novi bazeni u okviru Sportskog centra izgrađeni su prošle godine i za nekoliko meseci rada imali su više od 90.000 posetilaca. Prema rečima direktora Sportskog centra Nenada Đorđevića ove godine biće ih više jer su, kako je rekao, uslovi odlični a cena karata veoma pristupačna!

Originalni tekst