Iako su mnogi mislili da o ljubavnom životu Vesne Zmijanac sve znaju, pjevačica ih je demantovala pričom u o davnoj ljubavi sa jednim moćnikom za koju gotovo niko nije ni znao.

Bivša ljubav Vesne Zmijanac, kako je ispričala, je sin vlasnika Upravne zgrade u kojoj je ona svojevremeno pohađala praksu u okviru Srednje upravne škole, Peter Simens.

NA PIJACU DOŠLA U KUPAĆEM KOSTIMU: Sandra Afrika ne mari za komentare

-Peter je, kada sam ja bila u pitanju, bio spreman na sve. Tokom našeg dvogodišnjeg zajedničkog života, došao je dotle da mu ni firma, ni statusni simboli i položaj u društvu, ni novac, čak ni stari Rudolf Simens (inače, neprikosnoveni autoritet za njega) ne znače ništa. To je i pokazivao, iako je imao ne malih problema zbog veze sa mnom. Mislim, prije svega, na stav koji je njegova porodica imala prema meni, i zbog čega smo morali da iznajmimo stan. Naravno, veliki i skup, u centru. Tu počinje moj drugi život. Ili, tačnije, novo poglavlje onog starog – rekla je pjevačica u svojoj ispovijesti.

-Postala sam, da se tako izrazim, neka vrsta gazdarice. Mlada gazdarica, neformalna, jer nisam bila zvanično udata za Petera, i neželjena – cjelokupna Peterova rodbina prestala je da komunicira sa njim, ali – gazdarica. Većina poslova „Simensa“ već je bila prenijeta na Petera, i stari Rudolf je više bio protokolarni vlasnik, neko ko ima prvenstvo časti, ali su faktičke poluge moći i odlučivanja bile u Peterovim rukama. Kao i novac, za šta su, inače, svi mislili da sam ja najviše zainteresovana i da je moja veza sa Peterom prouzrokovana i motivisana jedino time. Nije im bilo logično da sam u Peteru pronašla i nešto drugo, nešto ljudsko i toplo, što mi je daleko više značilo od novca – ispričala je pjevačica ali ljubav Zmijančeve nije se dobro završila jer se nisu razumjeli po pitanju braka.

-Peter je uporno insistirao da se udam za njega, da se skrasim i prestanem da ludujem (kako je on to govorio). Da počnem da vodim život kakav bi priličio supruzi jednog poznatog, uspješnog i bogatog poslovnog čovjeka. Da imam sve, da mogu i smijem mnogo, ali i da budem njegova na način koji je on to želio. Ja sam, naprotiv, željela i morala prije svega da budem svoja. Slobodna. Slobodna voljom i slobodna mišlju. Pa, slobodna i postupcima. Slobodna za pjesmu, slobodna za život kakav sam ja željela, pa makar bio i lošiji od onog koji mi se, kroz privid samostalnosti, uz Petera i od njega nudio – rekla je Vesna Vesna Zmijanac i objasnila da je tako kraj uskoro bio neminovan.

(Express/Informer)

The post VESNA ZMIJANAC JE BILA U VEZI SA OVIM MUŠKARCEM: On je njena velika ljubav appeared first on Express.

Original Article