Vesna Đogani progovorila je u kakvim je odnosima sa bivšom ženom supruga Đoleta, Slađom Delibašić. Iako je javnost očekivala da između dvije pjevačice i dalje postoje tenzije, Vesna je sada otklonila svaku sumnju i navela da se dvije porodice odlično slažu.

Vesna je navela da je njena porodica bila kod Slađe na ručku za Uskrs i da je njena djeca prosto obožavaju.

– Moj sin je oduševljen njom, a ona njim. Sva djeca su bila na okupu! Slađa mi je uvijek bila posebna zbog svega toga što se desilo, nekome se smrkne, nekome svane, šta da radiš – rekla je Vesna, pa nastavila da bivšu ženu svog supruga hvali i daje komplimente.

Foto: Boško Karanović

– Ona je u više gostovanja rekla kako želi da živi sama i da gradi karijeru sama i nikada mi to nije uzela za zlo – rekla je Vesna, pa priznala da Slađa bolje igra od nje. Vesna je bila igračica u plesnoj grupi Đogani kada se upoznala sa parom, ali više puta je navela da je između nje i sadašnjeg supruga postojala samo poslovna saradnja dok je bio u braku.

Vesnu su pratile razne priče kada je uplovila u romansu sa Đoletom prije dvadeset godina, ali navela je svojevremeno da je nije doticalo što je u medijima bila okarakterisana kao otimačica muževa i ljubavnica.

Foto: Edvard Nalbantjan

-Nikad me to nije doticalo. Od prvog momenta sam riješila to u svojoj glavi. Mi smo prvo počeli poslovnu saradnju. Shvatila sam da javnost ne mogu da mijenjam, osim da utičem svojim djelima. Ne želim da gubim svoju energiju i snagu da udovoljavam svima njima. Sigurna sam u našu zajednicu, kada je počelo da bude emotivno i poprima drugu dimenziju, shvatila sam da mi niko ništa ne može ako ja s njim u četiri zida imam iskren odnos. Sada sam zrela, treba mi 5 minuta da raščistim sa sobom, ali svjesna sam da će me to uvijek pratiti. Mi smo 20 godina zajedno, nismo dva minuta, ali neki ljudi nikako da shvate – rekla je Vesna Đogani svojevremeno.

Originalni tekst