O ljubavnom životu poznate spisateljice Vesne Dedić malo se zna jer ona ne želi da govori u medijima o tome. Pojedinosti iz privatnog života ona je ipak odlučila da sa ljudima koji je prate i poštuju podeli, a jedna od tema je svakako i bivši muž Vesne Dedić, sa kojim je prošla kroz veoma stresan i težak period.

Iako je javnost malo znala o bivšem suprugu Vesne Dedić, njihov razvod je i nakon toliko godina interesantna tema u javnosti, a spisateljica je u nekoliko intervjua govorila o bivšem suprugu ne tajeći da je bila razočarana njihovim brakom.

Foto: Marko Đoković

Vesna Dedić

– Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak – rekla je  za “Puls” Vesna jednom prilikom.

Smatrajući da je tako najbolje, na brak su stavili tačku kada je njihova ćerkica Lenka imala samo četiri i po godine, a da su razlike bile nepremostive govori sama činjenica da bivši muž Vesne Dedić i književnica ni zbog zajednčkog deteta nisu uspeli da nađu zajednički jezik i ostanu u zajednici.

Aleksandar Jovanović Cile

Vesna Dedić

– Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa – rekla je svojevremeno voditeljka i zatim iznela vrlo oštre reči na račun svog bivšeg supruga.

– Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku – poručila je Vesna.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst