Foto: (BETA/AMIR HAMZAGIĆ/EV)Dobrica Veselinović, kandidat za gradonačelnika ispred pokreta Ne davimo Beograd i koalicije „Moramo za dobar grad“ ocenio je danas da je izmeštanje železničke stanice iz centra prestonice žrtva megalomanske prevare „Beograd na vodi“.
Veselinović je naveo da je izmeštanje železničke stanice samo jedan od primera bahatosti sadašnje vlasti koja ignoriše interes gradjana zarad tajkuna bliskih Srpskoj naprednoj stranci (SNS).
„Beograd je jedina prestonica koja više nema železničku stanicu u centru. Železnička stanica je izmeštena zbog megalomanskog projekta ‘Beograd na vodi’ da bi se pogodovalo tajkunima bliskim SNS“, naglasio je Veselinović.
Obećao je da će Pokret Ne davimo Beograd i koalicija Moramo revidirati i otvoriti sve štetne ugovore i zajedno sa stručnjacima doći do rešenja bez opterećenja na račun građana.
„Samo tako možemo napraviti da Beograd postane dobar grad koji će služiti i rasti u skladu sa interesima gradjana a ne povlašćenih investitora“, ..Original Article