NAVIJAČI Borca, cela Republika Srpska i cela Banja Luka jedva čekaju revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona koji će njihov klub da odigra sledeće srede na domaćem terenu. U prvoj utakmici Borac je u Solunu posle velike drame i prave goleade poražen od domaćeg PAOK – 2:3.

ВЕРУЈУ У ЧУДО: Фудбалери Борца се минилалним поразом вратили из Солуна

Foto: EPA

Na popularnom stadionu „Tumba“ viđeno je čak pet golova, a Banjalučani su prvo poveli u 22. minutu sa bele tačke golom Herere, da bi se domaćin brzo probudio i pogocima Kulierakisa u 17. i 39. minutu došao do vođstva.

Gosti iz Banja Luke se nisu predavali, pa su u nadoknadi prvog poluvremena golom Kulašina došli do 2:2 i činilo se da su na pragu velikog iznenađenja. Međutim, PAOK je do pobede uspeo da stigne u 51. minutu kada je Nigerijac Vilijam Ekong zatresao mrežu i obezbedio mršav trijumf crno-belima iz Soluna pred revanš koji će se igrati na Gradskom stadionu u Banja Luci, u sredu 31. jula od 21 sat.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Reprezentativac Srbije Andrija Živković je veći deo meča proveo na klupi za rezervne igrače, a trener Razvan Lučesku ga je na teren poslao u 68. minutu umesto bugarskog reprezentativca Despodova.

Trener Borca Mladen Žižović je zadovoljan prikazanom igrom njegove ekipe u Solunu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– I dalje je PAOK apsolutni favorit s obzirom na budžet, individualni kvalitet, veličinu kluba. Mnogo puta u fudbalu se dešavaju ovakve ili slične situacije da klub koji ima manje šanse prođe. Mi koji se bavimo sportom ćemo se truditi da dajemo maksimum i napravimo iznenađenja. Naš rad možda nije popraćen kao kod ovakvih klubova, dobija još više na pažnji. Dobili smo živu utakmicu u revanšu i pokušaćemo da se suprotstavimo grčkom klubu – kaže Žižović. .

On je na kraju istakao da je blaga psihološka prednost možda sada na strani Borca.

– Mnogo dobrih igrača ima PAOK, neki su ušli u igru. I pre smo analizirali da su Živković, Tajson i Despodov udarne igle. Pokušaćemo da iskoristimo svaki trenutak i da kroz organizovanu igru dođemo do čuda. Ovi momci vjeruju i igraće do kraja – zaključio je Žižović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst