Ženska košarkaška reprezentacija Srbije odigraće u sredu od 13.30 drugu utakmicu na Olimpijskim igrama u Lilu i Parizu.

ВЕРУЈЕМО У МАРИНИНУ ТАКТИКУ! Српске одбојкашице спремне за супер брзог ривала на Олимпијским играма

FOTO: Tanjug/AP

Protivnik je dobro poznat, u pitanju je selekcija Kine sa kojom su se izabranice Marine Maljković sastajale na prethodna dva olimpijska turnira, ali i ovog i prethodnog leta u pripremnim periodima.

– Imali smo pripremnu utakmicu sa njima i poznajemo ih dobro. Danas smo radile na stvarima kako da ih zaustavimo. Verujem da možemo da ih dobijemo. Smatram da imamo dobru taktiku. Na nama je da izađemo na teren i odradimo šta se traži od nas – istakla je Saša Čađo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

U nedelju je reprezentacija Srbije pobedila Portoriko sa 58:55, dok je Kina izgubila posle produžetka od Španije sa 90:89.

– Znamo ih dobro. Igraju mnogo na niskom postu. Igraju brzo, imaju brze bekove. Radile smo vredno i verujemo u Marininu taktiku. Nadam se da će biti dobra utakmica, da ćemo dati naš maksimum, da će to biti dovoljno da pobedimo na kraju – zaključila je Ivana Raca.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Srbija je u Tokiju pre tri godine obezbedila plasman u polufinale pobedom protiv Kine 77:70, dok je pet godina ranije u Riju u grupnoj fazi rezultat bio 80:72 za naš tim. Ovog leta u Kortrajku na pripremnom turniru Srbija je slavila protiv Kine sa 93:82 uz 16 poena Jovane Nogić i 14 Nadije Smailbegović, dok je prošlog leta u novobeogradskoj Hali sportova „Ranko Žeravica“ bilo 86:55 za ekipu Marine Maljković.

U drugom duelu dana u grupi A, od 11 časova u Pjer Moroa hali igraće Portoriko i Španija. Plasman u četvrtfinale obezbediće dve prvoplasirane ekipe iz grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane ekipe sa turnira.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima – pratite na posebnoj stranici portala „Novosti“ posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku “orlovima“ i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst