Verica Rakočević obelodanila je da od nepoznatog mladića dobija preteće poruke. Modna kreatorka je istakla da je od muške osobe dobila užasavajuće glasovne poruke na telefon.

Verica Rakočević živi poprilično mirnim životom na svom imanju iza Avale, ali njen mir iznenada je prekinut. Naime, kreatorka je obelodanila da ne može da dođe sebi od pre nekoliko dana od kada na mobilni telefon prima glasovne poruke nepoznatog momka, koje ni malo nisu naivne i prijatne.

Foto: Instagram

 

Živimo u strašnim vremenima. Zlo je zavladalo ovim našim nesrećnim prostorom. Deca ubijaju decu, supružnici jedni druge, mržnja je na putu da nas uništi. Jedno mlado stvorenje, mladić, gej (nemam ništa protiv ove populacije, naprotiv, mnogi su mi divni prijatelji) meni od 75 godina šalje niz glasovnih poruka, užasavajućih – otkrila je Verica. Ona je objasnila i otkrila šta se nalazi u tim glasovnim porukama.

Foto: Instagram

 

Prvo počinje: “Stara babetino nakaza si i odvratna. Hajde marš u grob vreme je da umreš”… – Sada se ja tužno pitam, koliko ima ispuštene i promašene mladeži?. Naravno, prijavila sam inspektorima slučaj, ali ko će vratiti ove izgubljene duše? Ovo je profil tog nesrećnog momka – istakla je Verica.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst