Verica Rakočević (76) ima skladan brak sa Veljkom Kuzmančevićem, ali njihov odnos i dalje intrigira javnost zbog toga što je modna kreatorka od kompozitora starija 35 godina.

Verica Rakočević je jednom prilikom otkrila i koliko je starija od svekra i svekrve.

– Zaista sam imala sreću kada su u pitanju Veljkovi roditelji. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene – otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu „ne“ ili „nećeš“. Znali su da ne mogu da mu zabrane – pričala je Verica i dodala da je i sama imala divan odnos sa svekrom:

Foto: ATAIMAGES

 

– Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku i kada bi neko pozvao Lazara, on bi rekao: „Ne mogu sad, tu su mi deca“, misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece.

Kreatorka je srećna što je pronašla pravog muškarca za sebe.

Foto: Instagram/printscreen

 

– Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. Njegova suština je drugačija. Drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga „dešifrujem“, toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo – iskrena je Verica.


Baka Aleksandre Prijović otvorila Instagram! Prija: Skroz je moderna, majke mi!

sledeća vest

Originalni tekst