Dejan i David Dragojević, bivši rijaliti učesnici, oglasili su se tokom današnjeg dana na društvenoj mreži Instagram i objavili predivne trenutke sa venčanja njihove sestre Suzane.

Suzana je već duže vreme u srećnoj vezi, a porodica je samo čekala pravi trenutak za lepe vesti i slavlje.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ceremonija je upriličena u jednom restoranu čija dekoracija je sve oduševila. Vrata su ukrašena ogromnim roze ružama, kao i sto kod matičara.

Foto: Printscreen/Instagram

 

U sali su bile dimne mašine tokom prvog plesa, a najveseliji je bio Suzanin otac, Goran Dragojević, što se može videti na fotografijama.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Suzana se venčala u crkvi za dugogodišnjeg izabranika pre dva dana. Majka Biljana je objavila emotivne kadrove sa ćerkinog venčanja i raznežila sve svoje pratioce, a komentari i čestitke su se samo nizali.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Đanijev sin na meti hakera! Izbacili fotku bez njegove saglasnosti, on se hitno oglasio!

sledeća vest

Originalni tekst