U MINISTARSTVU spoljnih poslova danas su uručeni diplomatski pasoši članicama ženske odbojkaške reprezentacije Srbije koja će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu.

ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ: Одбојкашице Србије добиле дипломатске пасоше

Foto: Goran Čvorović

Pomoćnik ministra spoljnih poslova Nataša Rašević uručila je diplomatske pasoše Silviji Popović, Bojani Milenković, Aleksandri Uzelac, Mini Popović i Sari Lozo.

Diplomatske pasoše su dobile i Bojana Drča, Aleksandra Jegdić, Maja Aleksić, Bianka Buša, Hena Kurtagić i Katarina Lazović. Rašević je navela da joj je čast što ima priliku da najboljim odbojkašicama uruči diplomatske pasoše, čime dobijaju zvanje „ambasadori dobre volje“.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Vi i svi naši sportisti svakako jeste naši najbolji ambasadori u svetu, što ste dokazali i svojim uspesima i medaljama koje nižete i učinili nas veoma ponosnim – rekla je ona.

Rašević je iskazala uverenje da će odbojkašice kao i svi sportisti koji će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu dostojanstveno predstaviti Srbiju, opravdati poverenje i pokazati rezultate rada i talenat.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst