Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, na konferenciji za medije u luksuznom restoranu u Beogradu, otkrio je važnu stvar koja se tiče rijaliti progrma koji počinju za nekoliko dana.

Veliki šef je iznio zanimljive detalje o predstojećim sezonama popularnih rijaliti šou programa “Elita” i “Farma, čije otvaranje trajati čak dva dana.

Govoreći o “Farmi”, Mitrović je otkrio da će učesnici živjeti bez struje, ustajati u 6 ujutru i ići na spavanje u 22 sata. Navodno ovo predstavlja povratak osnovnim principima rijalitija, gdje učesnici žive u uslovima sličnim onima iz prošlih vremena.

– Zbog velikog broja učesnika koji će se ove sezone useliti u Bijelu kuću, ulazak će trajati dva dana, 7 i 8. septembra – izjavio je Mitrović. Dodao je i da će učesnici koji ispadnu iz “Elite” imati priliku da se kroz “Farmu” vrate u igru.

Inače, na konferenciji koju su priredili, Željko i Milica su predstavili mnogo novih projekata koji počinju ove sezone, između ostalog jedan će voditi njihova kćerka Andrea.

Mitrović je otkrio čime će se baviti njegova mezimica u ružičastoj grupaciji, te je naveo da je u pitanju jedan humani projekat.

(Express / Telegraf.rs)

Originalni tekst