Ulaskom Maje Marinković u “Elitu” definitivno je narušen odnos Teodore Balzak i Nikole Bukilića, koji su raskinuli emotivnu vezu. Bukilić se, u međuvremenu, preorijentisao na Marinkovićevu, od koje se ne razdvaja, a ni ona ne krije da joj je kršni Crnogorac lep, zgodan i zanimljiv, te da je podseća na bivšeg dečka Filipa Cara.

Mnogi prognoziraju da će uskoro stupiti u vezu koja ima sve izglede da bude jedna od najturbuletnijih do sada, sa čim je saglasan i Taki Marinković, Majin otac.

Foto: E-Stock

 

Au… To ne valja! On je, dečko, malo patrijarhalno vaspitan, a videli smo kako je ova mala Teodora Balzak prošla sa njim. Video sam na nekoj žurki da joj je branio nešto da obuče, cepa haljine… A moja Maja, od 30 džakova ima 27 u kom su samo minići, tu bi bilo problema! Ja nemam para da kupujem šalvare i dimije (smeh) – rekao je Taki i pretpostavio da bi se njih dvoje mnogo svađali:

Foto: Printscreen/Instagram

 

Kada bi njih dvoje ušli u vezu, mislim da bi Veliki šef morao da zida novo imanje! Bukilić je patrijarhalan, konzervativan, iz takve je sredine gde nisu minići… Ili je on tako odgajan, ne prati modu. Ili toliko ljubomoran… Zgodan je, istetoviran, vidim, ali ima neku falinku, ljubomoru u sebi.


sledeća vest

Originalni tekst