Portugalski motorciklista, Migel Oliveira potpisao je dvogodišnji ugovor sa ekipom Prima Pramak Jamaha, saopšteno je na zvaničnom sajtu Moto GP šampionata.

ВЕЛИКА ЈЕ ЧАСТ БИТИ У ОВОМ ТИМУ: Оливеира постаје нови члан Прима Прамак Јамахе

FOTO: EPA-EFE/JOHANN GRODER

Migel Oliveira je trenutno član ekipe Trakhaus rejsing, a ovaj tim će da napusti na kraju godine. On će za Jamahu da vozi u 2025. i u 2026. godini.

Portugalac, Migel Oliveira se nalazi na 13. mestu u generalnom plasmanu vozača sa 60 bodova. Oliveira vozi od 2019. godine u „kraljevskoj klasi“, a do sada je ostvario pet pobeda.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

FOTO: EPA-EFE/JOHANN GRODER

Migel Oliveira će naredne sezone da vozi motocikl „Faktori Jamaha YZR-M1“.

– Velika je privilegija predstavljati takav brend u našem sportu kao što je Jamaha. Tokom godina napredovanja i dolaska u Moto GP, uvek sam na plave motocikle gledao sa velikim entuzijazmom. Sada je to stvarnost i zahvalan sam kompaniji Jamaha na poverenju u tako važnoj prelaznoj fazi projekta. Ne mogu da budem srećniji zato što je počelo ovo novo poglavlje – rekao je Oliveira, prenosi zvanični sajt takmičenja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS VIDEO Zlato za Srbiju na Svetskom prvenstvu za mlade kik boksere

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst