Ne znate više šta da isprobate, a da bude učinkovito kada su u pitanju bolovi u leđima! Maštate o danu kada ćete ujutru ustajati normalno, a da ne morate da brinete o tome kako da se otarasite bola i koliko dugo će da traje. Rešite ovaj problem revolucionarnom metodom uz pomoć dekompresionog pojasa!

foto: Profimedia / Piotr Marcinski / Panthermedia /
foto: Profimedia / Piotr Marcinski / Panthermedia /

Spinemax LD1 – dekompresioni pojas pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog disk ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova. Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol

produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Pojas
foto: Promo

SpineMAX LD1 je standardan model u ponudi. Kada je izduvan, širina pojasa je oko 13cm. Kada sepojas napumpa, širina pojasa je oko 20cm. Uz pojas dolazi standarno ručna pumpa.Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu:

VELIČINA OBIM STRUKA

S 66-80cm

M 80-90cm

L 90-100cm

XL 100-115cm

XXL 115-130cm

XXXL 130-145cm

Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 10.400 rsd . Dostava je besplatna.

Originalni tekst