Vasići su otkrili da i Ana i Ivana imaju partnere, ali obe kriju da su promenile pol, jer se boje kako će oni to prihvatiti.

U medijima je odjeknula vest da su Rada Vasić i Rade Vasić teško bolesni. Kako su njih dvoje priznali, Rada je imala karcinom zbog čega je išla na operaciju dojke, a Radetu su otkazala oba bubrega zbog čega ide na dijalizu. 

I pored lošeg zdravstvenog stanja, Vasići imaju i fanansijskih problema, zbog čega mole fanove da im pošalju novac kako bi se malo stabilizovali dok ne dobiju neki poziv za rijaliti. 

Foto: Youtube printscreen/Telegraf.rs TV

 

– Otvoriću žiro račun, pa molim sve ljude dobre volje da, koliko ko može i ima, pomognete nam. Makar po 100 ili 200 dinara, ko koliko može. Ja ću vama poželeti dobro zdravlje i sreću, a mi ćemo vam sve to opravdati u nekom rijalitiju. Nadam se da će nas neko uskoro zvati, to bi nam bio spas – rekla je Rada.

Rade je zatim šokirao sve svojom izjavom. 

– Meni treba novac za život i lečenje, a ne donor za bubreg. To mogu da mi daju i od mrtvaca – poručio je Rade.

Rada je zatim otkrila da njihove ćerke nisu želele da otkrivaju istinu o svojoj promeni pola sve dok ne uđu u rijaliti, ali su informacije ipak dospele u javnost.

– One su to krile jer su htele da sve otkriju u nekom rijalitiju. Ceo proces od početka do kraja. Samo njih dve. To žele i dalje i neće odustati od toga. To im je poremetilo planove kad se saznalo i zato sam malo bila ljuta. Mi smo svu ušteđevinu potrošili na njihove operacije. To je sve koštalo 50.000 evra. Sve je urađeno tako dobro da su njihove stare muške polne organe dali drugim pacijentima, koji su postali muškarci. Doktor koji ih je operisao rekao nam je da su posle ti pacijenti dobili i decu. Bitno nam je da su ih svi podržali u toj odluci. Nijednu ružnu reč o njima nismo čuli kad se za sve saznalo – ispričala je ona.

Foto: printscreen instagram

 

Vasići su otkrili i zbog čega sve vreme kriju ko je njihov misteriozni zet Nemac. 

– Obe imaju partnere. Ivana se udala za biznismena, on je stariji. Ima oko 40 godina. Ana ima dečka, sad žive zajedno. On je auto-mehaničar u “Mercedesu”. Isto su godište. Njega nismo upoznali, samo preko video-poziva. Ana hoće da vidi kako je kad žive zajedno, ako to uspe, oni će se venčati. Belaj bi nastao ako se sazna ko mi je zet. On malo razume srpski, ali tamo ima puno naših, to će se brzo saznati. Samo mi fali da se razvedu zbog mene. On ne zna da je Ivana bila muškarac i da je promenila pol. To mu nikad nije rekla. Otkad su se oni upoznali, moja ćerka je žena i ima vaginu. Nije mu palo na pamet da je bila muško. Isti je slučaj i sa Anom. Eto, to je glavni razlog – priznala je Rada na kraju.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst